Az RTL Klub-ot senki nem veri ajánló készítésben

2014. március 02. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub-nál nem tudom, kik csinálják a csatornapromókat, amikben a filmes és vagy sorozatos kínálatot reklámozzák, de hogy ők dolgoznak a legjobban a magyar tévés piacon az biztos. A tavalyi évben is nem egy olyan ajánlót csinált az RTL Klub, ami után konkrétan libabőrös lettem, annyira jól el tudják találni, hogy milyen jeleneteket kell egymás után bevágni és milyen zenét kell alákeverni, hogy a nézőnek beinduljanak a Pavlovi reflexei és máris csorogjon a nyála. A tavaszi filmes kínálathoz pedig megint egy zseniális promót készítettek. Ennyi. (Oké, azért a manyasszony érdekes elírás, valamint, hogy összekeverték a Colin Firth-ös Hope Springs-szet a Meryl Streep-es Hope Springs-szel.) Az ajánlót és a filmeket a tovább mögött találjátok.

 Filmek: A következő három nap (The Next Three Days), Sherlock Holmes 2, Kéjjel-nappal (Knight and Day), Zöld lámpás (Green Lantern), Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love), Derült égből fasírt (Cloudy with a Chance of Meatballs), Kutyák és macskák 2, Ne csókold meg a menyasszonyt (You May Not Kiss The Bride), A titánok haragja (Wrath of the Titans), Honnan tudod? (How Do You Know), Alvin és a mókusok 3, Éjszaka a múzeumban 3, Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada), Amit mindig is tudni akartál a szexről (Hope Springs), Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása