Így csináljuk telenovella paródiát a saját sorozatunkból

2014. március 01. - Jasinka Ádám

 A késő esti beszélgetős műsorokat nem igazán kedvelem, s a nagy rajongások ellenére se leszek rendszeres nézője egyiknek sem. No, nem azért, mert nem tetszenének, csak valahogy az ilyen talkshow-k, hiába csinálnak néha tényleg fergeteges dolgokat, nem érdekelnek annyira. Azonban az elvitathatatlan, hogy az amerikai közönségkedvenc műsorvezetők (Fallon, Kimmel, Ferguson) sokszor belenyúlnak a tutiba egy-egy viccesebb, szitkomszerű betéttel, stand up-pal.

 Az ABC-s Jimmy Kimmel pedig paródiát csinált, s nem is akármilyent. Az ilyen műsorelemeket ezektől a műsoroktól megszokhattuk (például Jimmy Fallon Downton Abbey-s jelenete), de az azért ritka, hogy egy talkshow a saját adója egyik legsikeresebb drámájából, magának a sorozatnak a főszereplőivel készítsen paródiát.

 Jimmy Kimmel-ék a Botrány (Scandal) spanyol ajkú változatát készítették el, s igencsak jól sikerült a telenovellásított epizód, nem is beszélve arról, hogy a dráma szereplőgárdája remekül hozta azokat a teátrális mozdulatokat, erős mimikát, amiket a telenovellákban is látunk. Az Escandalo pedig olyan népszerű lett, hogy be is rendelt a talkshow plusz három epizódot hozzá, amit szintén a Jimmy Kimmel Live-ban mutatnak be.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása