Szinkronosok a tévében - 1x03: Epres Attila

2014. február 23. - Jasinka Ádám

 A Jászai Mari-díjas színészt először tavaly láttam a televízióban és meg is lepődtem, mikor olvastam a film stáblistáját, hogy nem egy számomra ismert szinkronos szerepel a Szabadság - Különjárat című tévéfilmben, köztük Epres Attila, akinek addig csak a hangját ismertem.

 Az Örkény Színház társulatának tagja bizony nem csak szinkronszerepekben bizonyít, hiszen 2003 és 2010 között a Vígszínház színésze volt, és több mint 100 színpadi szerepet játszott eddig el. Azonban, akik nem járnak színházba (vagyis oda és olyan darabot megnézni, amiben Epres Attila is játszik) azok a tévéből és a moziból is ismerhetik a hangját, hiszen többek között ő szólaltatja meg Jason Statham-et, szinkronizál a Hajsza című észak-ír, az amerikai Emberi tényező és a Hawaii Five-0 című szériákban, valamint főszerepet visz A törvény nevében című sorozatban is. A színházi és szinkronszerepek mellett viszont tévéfilmekben és sorozatokban is láthatták, hallhatták a tévénézők Epres Attilát, mivel ő játszotta a Szomszédokban Bíró Lászlót, az Alkotás presszó tulajdonosát.

SzATEA4.png

Szerepelt a Linda című sorozatban is, ahol illegálisan árulta a mozijegyeket.

SzATEA1.png

A Privát kopó című sorozatban ő volt Sanyi, az autószerelő.

SzATEA3.png

Valamint a Szabadság - Különjárat című filmben is szerepelt, ahol ÁVO-s légimarsallt alakított.

SzATEA2.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sydney Briar életben van! 2014.02.24. 14:04:51

Számomra a number 1. férfi szinkronhang!
süti beállítások módosítása