Szinkronosok a tévében - 1x02: Pásztor Erzsi

2014. február 18. - Jasinka Ádám

 A Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művésznőről nem a szinkronszerepei ugranak be elsőre annak, aki valamennyire ismeri a munkásságát, de nem vita tárgya, hogy ha Pásztor Erzsi magyar hangján szólal meg egy szereplő, akkor az bizony felkelti a nézők figyelmét.

 Szinkronizált többek között az Öreglányok és A dadus című sorozatokban is, de a kedvelt szerepeim közé mégis a Csengetett, mylord? Ms. Lipton-ja és a Downton Abbey Lady Grantham-je tartozik. Mind a két karaktert fenomenálisan hozza, s nagyon is illik a habitusához mind az érzelmes szakácsnő, mind pedig a rendkívül konzervatív és előkelő grófné. Az utóbbi szereplőt például sikerült a magyar szinkronban olyan finoman viccesnek megalkotnia, amilyen eredetiben is.

 Azonban nem csak szinkronból és színházból ismerhetik Pásztor Erzsit az emberek, hiszen játszott tévéfilmekben, sorozatokban, többek között a Szomszédok című magyar teleregényben is, ahol Janka nénit alakította.

SzATPE1.png

 Szerepel a Viasat3 saját gyártású, Szerintünk a világ című műsorában.

SzATPE2.png

 Valamint játszott A Tenkes kapitánya, a Megtörtént bűnügyek, a Komédiások és a Szeress most! című sorozatokban is, viszont ezekhez nem találtam az interneten epizódokat, olyat főleg, amiben a művésznő is szerepelt volna.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sydney Briar életben van! 2014.02.24. 14:06:10

Óriási színésznő, nagyon bírom.
süti beállítások módosítása