Magyar nyelven jön a The Walking Dead is

2013. december 17. - Jasinka Ádám

 A FOX bejelentette, hogy csatornát indít Magyarországon, s pletyka szinten elkezdődött a találgatás, vajh melyik sorozatokat mutatja be premierként a FOX magyar nyelvű adója. A február elsején induló csatorna műsorra tűzi többek között a sokak által várt The Walking Dead-et.

24LAD.jpg

 De nem csak ez az egy premier tartalma lesz, hiszen érkezik a Da Vinci démonai, az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow), a Crisis, a Bron/Broen amerikai változata a The Bridge, a Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült The Crazy Ones, illetve A Simpson család legújabb évadai és a 24: Live Another Day. Ezen felül az első évadtól kezdve fogják adni az Így jártam anyátokkal című szitkomot is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása