Az ABC csökkenti a Botrány epizódszámát

2013. december 08. - Jasinka Ádám

 A Botrány az egyik személyes kedvenc sorozatom, ami remekül keveri a drámát az összeesküvéssel, a feszült, rideg történetvezetést a pattogós eseményekkel. Az első, minisorozatnak is beillő évadot piszkosul jól lerakták az asztalra, amit sikerült a huszon részes második etappal megfejelni, hiszen a történetileg két részre bontott szezon volt olyan jó és élvezetes, mint az első. A harmadik évad képernyőre került részeit ugyan nem láttam, de a nézettség brutális, s nem egyszer veri a felvezetését, A Grace klinikát.

Scandal_1.jpg

 A harmadik szezonnal viszont furcsa dolog történik, ugyanis a bekért huszonkét részt a csatorna lecsökkenti tizennyolcra. Hivatalos okot nem adtak a döntésre, de azt pletykálják, hogy a főszereplő, Kerry Washington az ok, hiszen állapotos. A készítők azt nyilatkozták, hogy a fő karakter, Olivia Pope kiírása a sorozatból, kvázi szünetre küldése az szezon végére fel se merült, mivel kulcsfigurája a szériának.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása