CIA-s sorozat és A nagy Ő az ABC-s midseason-ben

2013. november 20. - Jasinka Ádám

 Az ABC a 2013/14-es szezonra érdekes sorozatokat tervezett, de egyik sem hozta azt a nézettséget, amit a csatorna elvárt volna ezektől az új szériáktól. A Marvel's Agents of SHIELD például amilyen drága olyannyira kevesen nézik, hogy kikap az NCIS-től, s célközönségben kikapni a tengerészeti helyszínelőktől nem a legjobb bizonyítvány. A csatorna három új sorozatot kaszált el; a Lucky 7 című brit adaptációt két epizód után le is vették a képernyőről, a Betrayal és a Back in the Game pedig a tavasszal bekért tizenhárom résznél nem kap több epizódot. A tovább mögött leírást találtok az új sorozatokról. A képre kattintva elérhető a nagyobb változat.

ABCmidseason.PNG

The Assets:

Történet: A nyolc részes dráma középpontjában Sandy Grimes és valós események állnak. A sorozat 1985-ben játszódik és a Circle of Treason: A CIA Account of Traitor Aldrich Ames and the Men He Betrayed című könyv alapján készül, amiben a CIA próbálja megkeresni és elfogni azt a téglát, aki a Hidegháború alatt információkat ad a Szovjetúniónak.

Mind Games:

Történet: A sorozat két testvérről és a közösen vezetett cégükről szól. Az egyikük depressziós, ám zseniális pszichológus, a másikuk pedig börtönviselt, de együtt képesek manipulációval megoldani az ügyfelek problémáit.

Killer Women:

Történet: Az argentin Mujeres Asesinas feldolgozása. A főszerepben egy női Texas Ranger, akit semmi sem állít meg, hogy megtudja az igazságot.

Resurrection:

Történet: A sorozat Jason Mott regényén alapul, amiben a rég eltemetett családtagok egyszer csak visszatérnek és ott állnak a küszöbön, mint ha mi sem történt volna.

Mixology:

Történet: A Másnaposok íróinak sorozata, amiben szinglik keresik a szerelmet a szexi Manhattan-ben. A sorozat egy éjszaka alatt játszódik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása