A kasza után megint új évadot kap a The Killing

2013. november 16. - Jasinka Ádám

 A sorozatról nem igazán mondanék véleményt, mivel az első évadot se néztem meg, pedig magyarul is adják, szóval simán nézősnek kellene lennie, már csak azért is, mert imádom a krimiket. De a The Killing-től valahogy nem vagyok úgy elájulva mint más ajnározók. Persze érdekel, hogy miért dicsérik, meg amit láttam az tetszett is, de hiányzik belőle valami, ami miatt unom a történetet.

thekilling_1.jpg

 Azonban a sorozat sorsa érdekesebb mint maga a történet, vagyis nekem, nem rajongónak. Ugyanis az AMC 2011-re kérte be a dán Forbrydelsen amerikai remake-jét, ami nem is hozott rosszul a konyhára. A második szezon 2012-ben került képernyőre szintén tizenhárom epizóddal. A két szezon alatt megoldott és lezárt gyilkosság után a csatorna úgy gondolta, hogy nem kell nekik több rész ebből a sorozatból, s kaszálták is a Gyilkosságot. Azonban a vezetőség úgy döntött, hogy mégis bekérnek egy tizenkét részes harmadik etapot Linden és Holder párosának főszereplésével és egy új központi történetszállal. A nézettség viszont nem volt acélos, amiért ismét elkaszálták az egyik legjobb kriminek kikiáltott sorozatot.

 A Netflix pedig úgy volt vele, hogy ha már bekértek egy elkaszált Arrested Development új szezont, akkor miért ne rendeljenek be még egy ilyen sorozatot? A The Killing így hat epizódos berendelést kapott; a főszereplők maradnak, a producer pedig az írókat keresi a történethez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása