VideóVízió 1. - Csillag Születik

2013. november 15. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub bejelentette, hogy megvették a Your Face Sounds Familiar licenc-ét, és 2014 tavaszán műsorukra is tűzik a neves énekeseket versenyeztető reality magyar változatát. Igen ám, de a TV2 - aki pletykák szerint lecsúszott a jogok megvásárlásáról - jó magyar szokás szerint a műsor alapötletét lekoppintotta, új nevet és kinézetet csinált hozzá, majd mint saját termék el is készítette. Nem szemrehányásként mondom, mivel ezt csinálta az RTL Klub is a Való Világgal és a Csillag Születikkel is, de a TV2-nek se ez az első saját gyártása.

 A két csatorna műsorai közti hasonlósággal nem először találkozik a tévénéző, hiszen elég csak a Vacsoracsata (licenc) és a Hal a tortán (saját, öhöm...), A gyanú árnyékában (licenc) és a Családi Titkok (licenc?), valamint a Barátok Közt és Jóban Rosszban párosokra gondolni. A TV2 pedig belenyúlt a zsíros bödönbe a Sztárban Sztárral, mivel a nézők szeretik, s habár egy-két dologtól feláll a szőr a hátamon a készítők finomítják a formátumot és összességében szórakoztató azt, amit csinálnak.

 Az RTL Klub pedig, hogy ne érje szó a ház elejét nem tűzi képernyőre a show-t. Ezért a kemény pénzekért megvett licenc műsor helyett a Csillag Születiket veszik elő, ami jó zsűri (Puzsér?) és jó casting nélkül unalmas formátum. A Csillag Születikből nekem a második, Tabáni Istvános évad tetszett a legjobban és kb egy ilyen figurával és ilyen tehetséges emberrel lehetne nézettséget szerezni. A jelentkezéshez készített ajánló a tovább mögött.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása