Dobó Kata a Hacktion-ben - forgatási kép

2013. november 10. - Jasinka Ádám

 A Hacktion Újratöltve a harmadik évados alapfelállását folyamatosan változatja, jobban mondva az első évadtól kezde cserélődnek a színészek. A szériában játszott Gubík Ági, Tóth Eszter és Kerekes Éva is, de őket kiírták a történetből, helyükre pedig olyan színészek érkeztek mint Borbély Alexandra, vagy a hatodik évadra Jaskó Bálint és Dobó Kata. A tavaszi szezon forgatása az előző hétvégén fejeződött be, ahol a színésznő egy kimért és szofisztikált rendőrségi munkatársat alakít.

HUDoboKata.jpg

 "Augusztus végén elkezdtem forgatni egy magyar tévésorozatot, a Hacktiont. Egy már összeszokott stábba csöppentem bele, ilyenkor mindig van az emberben egy kis izgalom, hogy sikerül majd a beilleszkedés, működik-e a kémia a színészekkel. (...) A forgatás általában reggel 6-tól este 6-ig tartott. Azért volt szükség többek között az ilyen korai kezdésre, mert a színészek többsége este színházban játszik"

 A szerepéről nem sokat árult el; "Filmeknél a karakter stílusát a jelleme, társadalmi hovatartozása és a kor, amiben játszódik, illetve az adott történet határozza meg. Az én esetemben egy szofisztikált rendőrségi munkatársról van szó, tehát semmi kihívó, harsány nincs a megjelenésében. A ruhákat is ehhez mérten válogattuk ki a film stylistjával. Örömmunka volt. Vasárnap lett vége, sokunk szomorúságára."

Forrás: InStyle - Dobó Kata blogja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása