Bozsek Márk kiszállt az X-faktorból

2013. november 08. - Jasinka Ádám

 A Barátok Közt színésze, Bozsek Márk, aki a negyedik X-faktor-ban az élő műsorokba is bejutott, ma a Fókuszban mondta el, hogy kilép a csatorna tehetségkutató műsorából. A negyedik élő adásban tényleg hamisan énekelt és az övé volt az egyik legrosszabb produkció, de ennyi után nem sokan szoktak visszalépni a játékból. A magyar műsorban ez az első eset, hogy valaki úgy dönt, nem akar tovább énekelni a reality-ben. Az érdekesség az, hogy az angol verzióban volt egy hasonló helyzet, csak ott a csatorna rúgott ki egy énekest, hogy a helyére behozza a Little Mix-et, akik később megnyerték az évadot.

 A kérdés az, hogy az RTL Klub visszahoz-e versenyzőt Bozsek Márk helyére. Ugye a legesélyesebb a ByTheWay lenne. Amúgy ha bulvár szempontból nézzük ezt a hírt akkor azt is mondhatnánk, hogy Márk nem önszántából lépett ki a show-ból, de nem akarok kekeckedni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása