Teljes évadot kértek Seth MacFarlane sorozatából

2013. október 26. - Jasinka Ádám

 A FOX a gyenge nézettség ellenére úgy döntött, hogy megkapja a 13+9 részes berendelést a Dads, amely sorozatot a legtöbb kritikában igencsak lehúztak. A sorozatról nem tudok nyilatkozni, mivel a pilotot se néztem meg, és annyira nem is izgat ez a széria. A másik új sorozathoz, amihez teljes szezonos berendelést kért a csatorna az a Brooklyn Nine-Nine, ami szerintem a legjobb újonc vígjáték sorozat. Imádom a munkahelyi komédiákat és a rendőrösöket különösen (Dilizsaruk), itt pedig egytől egyig remek minden színész és karakter.

dads.jpg

 Azonban nem csak a szitkomok kaptak berendelést, mivel a Sleepy Hollow is új részekkel kerül képernyőre a következő évadban. Azonban a kaland-misztikus-fantasy nem huszonrészes évadot, hanem a tavasszal bekért tizenhárom epizód mellé egy tizenhárom részes új, második szezont kapott.

 A régi sorozatok közül a Bob's Burgers, a Glee és a The Simpsons kapott új évados berendelést.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergerberger 2013.10.27. 20:08:35

BErendelés --> megrendelés, rendelés.
BErendel --> megrendel, rendel.
Kivéve persze ha modoros köcsögnek érzed magad.

Flankerr 2013.10.27. 20:29:14

@ergerberger: Ez esetben a teljes sorozatszcénát, 10-20 honlapot, és több 10 ezer embert köcsögöztél le, gratulálok hozzá.
süti beállítások módosítása