SzinkronVízió - Crossing Lines - Határtalanul

2013. szeptember 25. - Jasinka Ádám

 Az AXN a Hannibal után egy másik országos premier sorozatot is bemutatott, ha csak közvetve is, de saját gyártást. A nyomozós széria egyébként nem rossz, jó a hangulata és talán amiatt, hogy sok európai helyszínen forgattak érdekes a látványvilága is. Az első részben mondjuk nagyon sok klisés jelenetet kapunk, hatásvadász megoldásokkal, de utána beindul a történet.

 A szinkront Aprics László rendezte, és szerintem nincs is mellényúlás. A szökésből is ismert William Fichtner-nek Schnell Ádám jó választás, de nála is jobb Marc Lavoine-nek Végh Péter, akinek a hangja pontosan ilyen fizimiskájú színészekre illik, de nagyon. A fiatal színészek között Tom Wlaschiha (Varga Gábor), Moon Daily (Huszárik Kata) és Gabriella Pession (Tarr Judit) hozzájuk passzoló hangot kaptak, míg Richard Flood és Horváth Illés párosát nem igazán tudom megszokni. Azonban van még egy tetszetős választás és az Donald Sutherland-nek Helyey László orgánuma. A magyar színész hangját nagyon szeretem, és itt is hozza a megszokott remek játékot.

 A fordításhoz nem tudok hozzászólni, szerintem nincs benne hiba, így összességében azt mondom, hogy megint egy jó szinkront kaptunk. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása