Itt vannak a Sztárban Sztár énekesei

2013. szeptember 20. - Jasinka Ádám

 A TV2 a celebekre építi új műsorrendjét, ami nem csak az Édes Életből, de a Mr és Mrs-ből is látszik. Azonban az előzetes nézettségek alapján egyik műsor se jön be a nézőknek. A harmadik ilyen sztárparádés műsor egy énekes reality lesz, ami a Your Face Sounds Familiar koppintott változata. Az RTL Klub 2014-re tervez egy hasonló formátumot, és állításuk szerint ők megvették a licenc jogokat. A TV2 viszont költséghatékonyabban oldja meg a dolgot és apró változtatásokat eszközöl az eredeti verzión, így pedig nem is kell érte fizetni. Ez nem újdonság, ilyen a Hal a tortán vagy a Csillag Születik is.

SzSz1.jpg

 A reality lényege az lesz, hogy ismert hazai előadók bújnak ismert, legendás magyar és külföldi előadók bőrébe. Az adott énekesnek mind mozgásvilágban, mind kinézetben meg kell idéznie a kapott ikont, s persze jól kell elnékelnie a választott számot. A produkciókat a zsűri és a közönség értékeli, a műsor végén pedig győztest hirdetnek. Azonban az ítészek kilétét titokban tartja a csatorna.

 A versenyzőkről viszont lehullt a lepel. Lássuk, kik erősítik a TV2 új műsorának női és férfi mezőnyét. Dér Henit a bulvárban jártas olvasók ugyanúgy ismerhetik, mint a hazai zenei életben jártas vájtfülüek. A Sugarloaf énekesnője idén lépett ki a zenekarból, hogy szóló pályafutását egyengesse. Érdekesség, hogy a karrierje a Megasztárban indult. A Megasztáros vonalat tovább viszi Spitzer Gyöngyi, azaz Soma, Heincz Gábor Biga, Puskás Peti és Bereczki Zoltán. Nótár Mary, Feke Pál és Szandi ismert magyar előadók, utóbbi a csatorna idei legsikeresebb műsorának, Az Ének Iskolájának a zsűritagja volt, ahogyan Szinetár Dóra is friss TV2-s, mivel A Nagy Duettben volt profi énekes. Azonban nincs reality ex-RTL Klub-osok nélkül, így Varga Viktor és Delhusa Gjon is versenyző lesz az új show-ban.

SzSz2.jpg

 A műsorvezető az a Friderikusz Sándor, aki Az Ének Iskolájának osztályfőnöke volt, és az ATV-n vezet beszélgetős műsort. A Sztárban Sztár október 11-én élő adásokkal jelentkezik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása