Emlékeztető: X-faktor

2013. szeptember 07. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub-on kezdődik az X-faktor negyedik évada, ami egy kis vérfrissítésen esett át. Nem csak, hogy a négy mentorból lecseréltek hármat, de újak a műsorvezetők, változtak a szabályok és a műsorsávok is. Aki szeretne csemegézni a műsorral kapcsolatos hírekből, plakátokat, képeket és ajánlókat nézegetni az erre a linkre kattintva teheti meg.

 Az új mentorgárda ugyebár Tóth Gabiból, Alföldi Róbertből, Szikora Róbertből és Geszti Péterből áll, a műsorvezetők pedig Lilu és Istenes Bence. A szabályokon annyit változtattak, hogy csapatok mellett együttesek is elindulhatnak, ami mindenképpen jó ötlet, mivel saját dalokat is előadhatnak, illetve kiugrási lehetőségnek se rossz. Valamint a műsor adásba kerülésének módján is variáltak, így az élő show-k két naposra bővültek. A tovább mögött megnézhetitek az egyes adások időpontjait.

RTL Klub: X-faktor 4x01 20:00

X-faktor.jpg

Fotó: Nánási Pál

Válogatók: 09.07., 09.14., 09.21., 09.22.
Tábor: 09.28., 09.29.
Mentorház: 10.05., 10.06.
Első élő adás: 10.12., 10.13. (párbaj és eredményhirdetés)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása