Itt vannak a Viasat-csatornák őszi premierjei

2013. szeptember 03. - Jasinka Ádám

 A Viasat3 a tavaszi szezonra is hasonló premier tartalmakat tervezett köztük rengeteg saját gyártású műsorral, mint A címlaplány vagy az Észbontók. Ám ezen műsorok közül egyik sem volt sikeres, pedig előbbi a reality formátum, a félmeztelen nők, illetve a HOT! magazin miatt be is jöhetett volna. Míg utóbbinál a hülyéken való röhögés-faktor lett volna az, amivel sikerre lehetett volna vinni a műsort. Így az őszre a csatorna egy saját gyártást tervez csak, és inkább az országos premierekre koncentrál, amik igencsak megdobták mind a Viasat3, mind a Viasat6 nézettségét.

Viasat3

 A két csatorna közül a főadónak számító Viasat3-ra több országos premier sorozat is érkezik. Az egyik legjelentősebb talán a History Channel saját gyártású sorozata, a Vikingek lesz, amit tripla részekkel darál le a csatorna. A másik érdekesség, ami nem csak külföldön, de Magyarországon is sok rajongót szerzett, az a Psycho előzménysorozata, a Bates Motel. De hogy a thriller kedvelői találjanak egyéb néznivalót is, a csatorna mutatja be az ABC új, de elkaszált sorozatát, a 666 Park Avenue-t, valamint a remek, francia zombis szériát a Les Revenants-ot Visszajárók címmel.

 Akik viszont a drámásabb műsorokat kedvelik azok számára is van alternatívája a Viasat3-nak, mivel a brit Candleford-i kisasszonyok negyedik évadát is képernyőre tűzik. Valamint egy párkeresős, randis reality-t is készítenek Szerelem a láthatáron címmel, amiben Garami Gábor műsorvezetésével keres párt magának Bencsik Tamara, Fehér Adrienn, Elbert Alexa és Völgyi Zsuzsi, akik aztán kivesézik randiélményeiket.

 A szórakoztató tartalmak között pedig megtaláljuk A férjek gyöngye és a Jóbarátok című szitkomokat is, valamint az országos premierként képernyőre kerülő Két pasi meg egy kicsi tizedik évadát. Azonban a sorozatokon felül filmeket is tervez az adó, így láthatják a nézők a Russel Crowe főszereplésével készült Robin Hood-ot, valamint olyan történelmi filmeket mint a Gladiátor és a Trója. Ezeken felül lesz Legenda vagyok, Hulk, Véres gyémánt, valamint a Halálos iramban-filmek, A múmia-, a Skorpió király- és a Vissza a jövőbe-trilógia is bemutatásra kerülnek. A tovább mögött a Viasat6 premierjeit nézhetitek meg.

Vikingek: 09.13. 1x01-03
Vikingek: 09.14. 1x04-06
Vikingek: 09.15. 1x07-09
Szerelem a láthatáron: 09.17. 1x01
Candleford-i kisasszonyok: 09.05. 4x01

Viasat6:

 A Viasat-csatornák közül a Viasat6 az, ami inkább a férfi nézőket tekinti célközönségnek. A scifi, horror és animációs sorozatokat felvonultató adó reality-ket, küzdősportokat és scifiket tervez a megszokott szériáinak új évadain felül. Az egyik legismertebb újdonság a Syfy Defiance-sze lesz, amit Az ellenállás városa alcímmel mutatnak be Magyarországon az Alphas, szintén futurisztikus sorozat mellett.

 De érkezik a képernyőre a Redneck Island, aminek a találó címe Sörvájvör lett, valamint a Dan a világ ellen, a FOX Allen Gregory-ja és a Tetováló mesterek is. Azonban a bejáratott műsorokból is lesznek új évadok, mint ahogy az American Horror Story-ból láthatják a nézők a második évadot, úgy a Grimm-ből is az első etap után érkezik a következő szezon. A Misfits, azaz a Kívülállók is képernyőn lesznek a negyedik évadjukkal, ahogyan a Texas királyai is folytatódik. A csatorna a sporton (K-1 és kickbox) kívül autós tartalmat is ad, amihez egy új magazinműsort készítettek Autogram címmel.

Sörvájvör: 09.18. 1x01
Dan a világ ellen: 09.27. 1x01
Texas királyai: 09.16. 13x01
Autogram: 09.04. 1x01

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása