Emlékeztető: A következő és Heti Hetes

2013. szeptember 01. - Jasinka Ádám

 Az M1 új vetélkedőjét az a Gundel Takács Gábor viszi, aki a közszolgálati adi egyik húzó neve. A csatorna azt nyilatkozta, hogy a Maradj talpon! és A következő egymást fogják váltani, azaz egyik műsor sem tűnik el. A közszolgálati adó így egyeduralkodó a magyar médiában, mivel az RTL Klub-on szünetelnek a kvízek és az ügyességi vetélkedők a napi, konstruált reality miatt, míg a TV2 nem tervezi egyelőre A 40 milliós játszma új évadát.

 Az RTL Klub heti beszélgetős műsora a Heti Hetes azzal, hogy az RTLII-re került sokkal szabadabb lett, ez pedig mind a témákra, mind a nyelvezetre igaz. Az előző évad korrekt volt, szerintem jobban sikerült, mint a legutóbbi RTL Klub-os szezon. Az új emberek közül nekem Ábel Anita, Czeglédi Zoltán és Para Kovács Imre jött be, mert jó meglátásaik, poénjaik vannak és be tudtak illeszkedni az alap csapattagok közé.

M1: A következő 1x00 20:15
RTLII: Heti Hetes 15x01 22:00

akovetkezo_1.jpg

Az ajánlókat a tovább mögött nézhetitek meg.

A kép forrása: A következő Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása