24India - Omarból Jack Bauer

2013. augusztus 23. - Jasinka Ádám

 Az indiai filmgyártást ismerjük, híres. Európába kevés ilyen ázsiai alkotás jut el, de tudjuk, hogy Bollywood igazi húzóágazat. A hindi nyelvű filmgyártásnak ugyanúgy megvannak a maguk Bud Spencer-ei, Bruce Willis-ei, így nem csoda, hogy a gagyitól a jobb minőségű alkotásokig sok film kerül le a futószalagról. Azonban a televíziós piac hellyel-közzel, de ismeretlen az európaiak számára. De. Az egyik cég megvette a 24 licenc jogait, így elkezdődhetett a saját sorozat gyártása, a világ pedig érdeklődni kezdett az új műsor iránt.

Anil Kapoor in 24_0.jpg

 A főszereplőt, a helyi Jack Bauert egy járatos alakítja, ugyanis a szerepet Anil Kapoor kapta, akit a 24-nézők kapásból ismernek. Ő volt ugyanis Omar Hassan elnök a sorozat nyolcadik évadában, így a szériával kapcsolatban tapasztaltnak számít. Azt, hogy a választás jó-e vagy sem több dolog dönti majd el; először is nem tudni, hogy milyen irányba indul el a hindi 24, illetve mennyire lesz másolata az eredeti szériának. Mert ha egy az egyben átveszik a történetet, a karaktereket, akkor élesek lesznek a különbségek, de ha belenyúltak és kicsit a saját kultúrájuk köré csavarják az eseményeket, akkor egy izgalmas sorozatot is kaphatunk. A főszereplő pedig remélem nem lesz Jack Bauer másolata. A videót a tovább mögött találjátok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása