24: Live Another Day: Chloe O'Brian is visszatér

2013. augusztus 02. - Jasinka Ádám

 Szerintem az idei sorozatberendelések egyik, ha nem a legnagyobb híre az volt, hogy a FOX bekérte a brutálisan zseniális 24 új évadát. A sorozatot lezáró film úgy tűnt, hogy elkészül, majd mindig akadt valami, legyen az kreatív nézeteltérés, vagy finanszírozási probléma, aminek ürügyén szüneteltetni lehetett a rajongók által várt film készítését. Mivel Kiefer Sutherland sorozatát, a Touch-ot a FOX elkaszálta, felröppentek a pletykák, hogy Howard Gordon közbenjárásával, de a csatorna bekérheti limitált évados sorozatnak az ikonikus szériát.

 Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem tudtam a mosolyt levakarni az arcomról, miután elolvastam, hogy Jack Bauer visszatér. Aztán jöttek az információk, hogy az egykori producer Howard Gordon, akinek az új szezonban nem egy sorozata indul, részt vesz a munkálatokban, majd csatlakoztak sorban a régi producerek, legyen szó Evan Katz-ról, Manny Coto-ról, magának a sorozatnak a társalkotójáról Robert Cochran-ről vagy Jon Cassar-ról, aki a 24 epizódjainak közel harminc százalékát rendezte.

 A 24: Live Another Day tizenkét részes lesz, a felépítése pedig annyiban tér el a megszokott real time-os szezonoktól, hogy lesznek kihagyások, ugrások az időben. Az évad reggel hétkor kezd, és minden részben valós időnek megfelelően látjuk a történéseket.

 Az ismert szereplők közül pedig Kiefer Sutherland, azaz Jack Bauer és Mary Lynn Rajskub, azaz Chloe O'Brian is visszatér.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása