Modern Family – a 4. évad

2013. május 29. - Flankerr

szsz.PNG

 Idén is a második legnézettebb vígjáték-sorozat lett az USA-ban a Modern Family. Gyorsan hozzá is tenném, megérdemelten. Sokan írták hozzászólásokban itt-ott, hogy a Modern Family a 4. évadra kicsit leengedett, elfáradt. Én ezzel nem értek egyet. Egy csöppet vesztett a zsenialitásából, de 3 szezon után bármilyen sorozat megelégedne egy ilyennel.

modernfamily4.jpg

 Az előző etap végén megtudtuk, hogy Gloria terhes. Ezt a szálat sikerült jól kihasználni, és pont annyira elhúzni, hogy ne legyen túl sok. Haley főiskolás lesz, de nem sokáig, cserébe vicces pillanatokat kaptunk ezzel kapcsolatban, és a szépen kikerekedett Alex-el egyre szebben összehangolódnak. Lily egyre nagyobb lesz (ezzel összezavarva az idősíkokat, de ez egy szitkomnál megbocsátható), kiváló dumákat írnak neki, és már a Haley mint fogtündér ruháért megérte..:) Claire és Phil továbbra is remek, a legszórakoztatóbb karakterek a sorozatban. Demonstrálják a „családfői nehézségek”, „senki se tökéletes”, és a „te se leszel fiatalabb” témakörök embert próbáló nehézségeit.

modernfamily2.jpg

 Luke látszólag továbbra is butuska, de közben a háttérben ördögien sikeres manipulátor lett belőle. Jay-t kevésbé viseli meg az apaság, mint az várható volt. Igaz, „a könnyebb út a legkönnyebb” filozófiát vallva bárkinek a szemébe füllent, ha úgy látja jónak, bár ez mindenkire igaz a sorozatban. Manny az Manny, ez nem változott, hiába megy lassan középiskolába. Cam és Mitchell életében akadnak változások, de szerencsére továbbra is rettentően szórakoztatóak.

modernfamily3.jpg

 Persze semmi se tökéletes. Idén azért be-becsúszott egy gyengébb rész, történetszál. És noha az írók továbbra is zseniálisan egyensúlyozzák ki a Lilyvel együtt immáron 11! főszereplőt, a Dunphy gyerekek, különösen Luke és Alex néha feltűnően hiányzik. Na, de ha jövőre is ez lesz a legnagyobb problémám, én elégedett leszek.

modernfamily5.jpg

 Nem is nagyon akarom tovább húzni. A Modern Family egyedi és üde sziget a szitkom sorozatok tengerében, megérdemel minden sikert és elismerést. Sablonok nélkül, csaknem 100 rész után is majdnem ugyanolyan szórakoztató, mint a legelején. Az évadra jár a 8/10, csak így tovább!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása