Hírek

2013. május 25. - Jasinka Ádám
  • Jennifer Hudson aláírt a FOX-szal így ő az egyik új mentora az American Idol-nak. A csatorna az idei szezon után úgy döntött, hogy visszaáll a három fős zsűrire s megpróbál ítésznek megszerezni olyan énekeseket, akiket ez a műsor tett ismertté.
  • Kilép a FOX-tól a reality-kel foglalkozó igazgató, Mike Darnell. Passz, hogy magyarul hogyan hívják az ő munkakörét. A csatorna azonban sok műsort köszönhet neki, mivel az ő közbenjárása is kellett ahhoz, hogy az ismert FOX-os műsorok képernyőn legyenek (American Idol, So You Think You Can Dance, Gordon Ramsay-s brit reality-k amerikai feldolgozásai)
  • Kerry Washington (Scandal - Olivia Pope) találkozott az igazi First Lady-vel.
  • USA-nézettség csütörtök: A nap legnézettebb műsora a teljes lakosságban a The Big Bang Theory (9,06M, 18-49: 2.2) ismétlése lett. A legnézettebb, nem ismétlés ebben a korcsoportban a Motive (6,06M, 18-49: 1.3). A célközönségnél szintén az Agymenők lett a legnézettebb, viszont ugyanolyan demót hozott a FOX-os Hell's Kitchen (5,62M, 18-49: 2.2) is. A Wipeout (4,22M, 18-49: 1.2) nézettsége mind a két korosztályban elmarad a vele egy műsorsávban képernyőn levő Gordon Ramsay-s reality-től. Az NBC-s új sorozat, a Save Me (3,18M, 18-49: 0.7) sorozatpremierje a teljes lakosságban nem hozott annyira rosszul, a célközönségnél viszont kevesen nézték. A Does Someone Have to Go (3,02M, 18-49: 1.3) szintén alacsony nézettséget ért el a sorozatkezdő részével. Az évadpremier Rookie Blue (5,99M, 18-49: 1.2) nem kezdett rosszul, a Hannibal (2,69M, 18-49: 1.0) nézettsége pedig növekedett az előző részhez képest.
  • A The CW-s sorozat, a Cult le nem adott részeit képernyőre teszi a csatorna dupla részekkel.
  • Interjú: Stephen King (elmondja azt is, melyek a kedvenc televíziós sorozatai)
  • Itt a Big Brother brit verziójának műsorvezetője és a modernizált logó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása