Itt a The CW új műsorrendje

2013. május 16. - Jasinka Ádám

 A legkisebb országos csatorna az Amerikai Egyesült Államokban bejelentette, hogy a bekért pilot-ok közül miket rendelt be sorozatnak, illetve melyek azok a sorozatok, amik új évadot kaptak és melyeket kaszálták el. Az új sorozatokról itt és itt olvashattok. Az új sorozatok félkövérek.

arrow_amell.jpg

 A csatorna a tavalyi szezonra berendelt új sorozatai közül elkaszálta az Emily Owens, MD-t, a Cult-ot, új évadot rendelt be az Arrow-ból, a Beauty and the Beast-ből és a The Carrie Diaris-ből. Ezen felül új évadot kapott a Hart of Dixie, a Supernatural, a The Vampire Diaris és a Nikita. Kaszát kapott a 90210 és a Gossip Girl. Az új műsorok közül a The 100, a Star-Crossed és a reality The Famous in 12 a mid season-ban kerül képernyőre.

  • Hétfő:
    20:00: Hart of Dixie
    21:00: Beauty and the Beast
  • Kedd:
    20:00: The Originals
    21:00: Supernatural
  • Szerda:
    20:00: Arrow
    21:00: The Tomorrow People
  • Csütörtök:
    20:00: The Vampire Diaris
    21:00: Reign
  • Péntek:
    20:00: The Carrie Diaris
    21:00: America's Next Top Model

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása