Berendelések 2.: The CW

2013. május 10. - Jasinka Ádám

 A The CW a legkisebb országos csatorna kínálata nem éppen az én ízlésemnek való, de vannak jó sorozatok rajta. Korábban már megkapta a folytatásra az engedélyt A zöld íjász (Arrow), az Odaát (Supernatural), a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries), a Hart of Dixie és a Beauty and the Beast. A csatorna pedig berendelte még a Nikita és a The Carrie Diaries új évadait. Az új sorozatok között csak drámákat rendeltek be. A Budapesten forgatott The Selection-t nem érezték, hogy a hasonló királyos-kastélyos témájú Reign-nél erősebb lenne, annak ellenére, hogy szép lett a fényképzése. (A FOX új sorozatait itt olvashatod.)

The 100

Történet: Kilencvenhét évvel a nukleáris háború után, ami elpusztította a civilizációt, az űrhajó, ami otthont adott a túlélőknek száz fiatalkorú bűnözőt küld a Földre, hogy felmérjék mekkora esélye van, hogy újra benépesítsék a bolygót. A sorozat Kass Morgan The Hundred című könyve alapján készül.
Szereplők: Eliza Taylor, Henry Ian Cusik, Kelly Hu, Isaiah Washington, Eli Goree, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Paige Turco, Thomas McDonell, Christopher Larkin
Stáb: Jason Rothenberg (író, executive producer), Leslie Morgenstein (ex.p.), Gina Girolamo (ex.p.), Bharat Nalluri (rendező)
Stúdió: Warner Bros. Television, Alloy Entertainment

Várható magyar csatorna: RTL Klub

Star-Crossed

Történet: Egy lány és egy földönkívüli fiú szerelme a történet középpontjában. A földönkívülit és nyolc társát kényszerítették, hogy iskolába járjanak, miután tíz éve érkeztek a Földre, s több száz társukkal együtt internálótáborba zárták őket.
Szereplők: Aimee Teegarden, Matt Lanter, Malese Jow, Titus Mankin Jr., Grey Damon, Natalie Hall, Chelsea Gilligan, Greg Finley, Maggie Elizabeth Jones
Stáb: Meredith Averill (író, ex.p.), Josh Applebaum (ex.p.), Andre Nemec (ex.p.), Scott Rosenberg (ex.p.), Richard Shepard (ex.p.), Bryan Furst (ex.p.), Sean Furst (ex.p.), Daniel Gutman (ex.p.), Gary Fleder (rendező)
Stúdió: CBS Television Studios, Ole Productions, Isla de Babel, 360 Powwow

Várható magyar csatorna: TV2

Reign

Történet: I. Mária skót királynő kitalált fiatalkoráról és felemelkedéséről szól a sorozat. Tizenöt évesen megérkezik a francia királyi udvarba három legjobb barátnőjével, hogy feleségül menjen Ferenc herceghez. A titkos történet a francia udvarban való túlélésről, intrikákról, sötét erőkről és erotikus dolgokról szól.
Szereplők: Adelaide Kane, Toby Regbo, Torrance Combs, Celina Sinden, Jenessa Grant, Megan Follows, Caitlin Stasey, Anna Popplewell, Rossif Sutherland (visszatérő szereplő)
Stáb: Stephanie Sengupta (író, ex.p.), Lauire McCarthy (író, ex.p.), Brad Silberling (rendező)
Stúdió: CBS Televison Studios

Várható magyar csatorna: TV2

The Tomorrow People

Történet: A sorozat a Roger Price készítette angol sorozat amerikai feldolgozása. A dráma története néhány fiatalról szól, akik rájönnek, hogy ők az emberiség új generációja, akiknek különleges képességeik vannak, mint a teleportálás vagy a telepátia. Együtt pedig harcolniuk kell a gonosz ellen.
Szereplők: Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Mark Pellegrino, Madeleine Mantock, Aaron Yoo
Stáb: Phil Klemmer (író, ex.p.), Greg Berlanti (ex.p.), Julie Plec (ex.p), Melissa Kellner Berman (társ ex.p.), Danny Cannon (rendező)
Stúdió: Warner Bros. Television, Berlanti Productions, Fremantle Media

Várható magyar csatorna: RTL Klub

The Originals

Történet: A The Vampire Diaries spin-off-ja, amelyben az eredeti vámpírok lesznek a történet középpontjában. New Orleans-ben Klaus egy régi ördög pártfogoltjához siet, akinek segít legyőzni az ellenségeit.
Szereplők: Joseph Morgan, Phoebe Tonkin, Daniel Gillies, Claire Holt, Danielle Campbell, Leah Pipes
Stáb: Julie Plec
Stúdió: -

Várható magyar csatorna: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.05.10. 10:14:27

"The Selection-t nem érzeték"..
The 100: Desmond miatt eleve belenéznék, de a sztori is érdekes.
The Tomorrow People: akár jó is lehet, jó kritikák esetén kaphat esélyt
A többi számomra érdektelen.

Jasinka Ádám 2013.05.10. 10:25:13

@Flankerr: Javítva.

Nekem is a The 100 az, ami érdekesnek tűnik.

Illetve a Reign se lehet rossz, csak ne legyen túl véres és drámás, inkább sötét és rideg, persze a fényűző királyi udvar mellett.
süti beállítások módosítása