Totalcar - A 4. évad 4 rész után

2013. május 09. - Flankerr

 Több mint tíz éve, hogy a Totalcar, - igaz, kisebb-nagyobb szünetekkel tarkítva, - teljesen egyeduralkodó a magyar minőségi autós műsorok területén. Bazsó Gábor és Winkler Róbert, újabban Vályi „omm” Istvánnal és Papp Tiborral kiegészülve, az OMG Visuals csapatával olyan adásokat tesznek le az asztalra, amik lemásznak képernyőről, annyira gyönyörűek és igényesen fényképezettek. E mellé szórakoztatóak, és a zeneválasztás is egyedi és színvonalas. Ja, és minden adás azonnal, HD minőségben, ingyenesen nézhető a TC honlapján.

totalcar2.jpg

 Tavaly ősszel a TV2-ről a jóval kisebb DoQ adóra költözött a műsor, de Bazsó elmondása szerint a feltételek jobbak lettek, mert a csatorna az előre finanszírozásért cserébe (a TV2 megvette a műsort) „csak” az adásokat kéri, másba nem szól bele. A kreatív alkotói szabadság meg is látszik a tavaszi adásokon, egy gegért cserébe egyik műsorvezető se fél barkós pornóproducernek, vagy punknak öltözni, netán néptánccsoporttal versenykamiont felvezetni.

totalcar3.jpg

 Az áprilisban indult tavaszi évad finomhangolása az őszinek. Hosszabb lett a szponzori helységben felvett összekötő rész (ahová mindenkit szeretettel várnak a felvételek idejére), amibe egy rövid hírblokkot is belecsempésztek. Több olyan adás is volt, ahol teszt helyett egy-egy esemény kerül feldolgozásra, legyen az drift világbajnokság, vagy a goodwoodi legendás Festival of Speed. Várható még egy dupla Porsche teszt is, szóval érdemes velük maradni.

totalcar4.jpg

 Azért a szőrözős kritikai énem nem hagyhatja szó nélkül a negatívumokat. A kezdetektől kéri minden rajongó, hogy legyen hosszabbak az adások, a tesztek, ez a mostani témaválasztások és minőség mellett még időszerűbb. Tudom, nem rajtuk múlik, de akkor is..:) A didibáros részek lefelé lógnak ki, csak a műsorvezetők rutinja menti meg. Ezt leszámítva viszont a Totalcar olyan igényes szórakoztatás, aminek minden másodpercéből árad az a szív és lélek, amivel készítik. Erősen ajánlott mindenkinek.

8/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaC 2013.05.10. 04:57:36

Úristen, Atyaúristen!!!!!!

mel gibson 2013.05.10. 09:03:30

aki valóban autót akar látni,az a top gear-t nézi.
ki a faszt érdekel egy E30 M3??
ez a műsor a két csávóról szól.
meg arról,hogy mennyire csöves ország vagyunk,ha van is menő verda,az biztos valami csaló buzié,akinek esze ágában sincs mutogatni,vagy esetleg odaadni a két bohócnak,mert még a végén jön a nav,hogy honnan az anyádból van ferrarid.
bocs,de nem érdekel az opel,sem a renault.sem az összes olyan szar,ami itthon közlekedik.bassza meg a VFTS....2013 van ember...

tjunior 2013.05.10. 09:21:21

na jól van előjött egy top gear sznob is

Flankerr 2013.05.10. 10:11:35

@mel gibson: Csak szólok, hogy a képen NEM E30 van..:)

Sword 2013.05.10. 13:26:23

Na majd pont a Top Gear...
Forgasssunk sok pénzből, nagyon drága autókról teszteket. Hajtsuk ki belőlük a sz@rt is, csináljunk viccesnek gondolt dolgokat. Bocs engem ez nem érdekel. Én inkább megnézek v.mi szép oldtimert, egy érdekesebb középkategóriás autót, használt tesztet Bazsóék tolmácsolásában, mint az agyatlan Top Geart Clarksonnal.
Nekem nem viccesek az erőltett összehasonlítások, meg az értelmetlen pusztítás. Nem vicces ha egy ritka sportkocsira rádobnak egy konténert és még sorolhatnám.
Komoly autós műsornak sz@r, viccnek meg nem jó. Remélem a srácok nem akarják ebbe az irányba elvinni a totalcart.

mel gibson 2013.05.10. 15:11:33

@Flankerr:
nem a képről beszéltem,hanem utaltam az öreg autókra:)
béke.

Flankerr 2013.05.10. 15:19:57

@mel gibson: Így már értem ,semmi gond nincs..:)
Egyébként többek között pont az szeretem a Totalcarban, hogy nem tagadják a Top Gear inspirációt, de már régen kialakították a saját, egyedi stílusukat. Ami engem roppant szórakoztat. Írott teszt, nem TV-s videó, vagy épp Égéstér podcast formájában is.
süti beállítások módosítása