Dopeman és Tyereskova a Heti Hetesben

2013. április 23. - Jasinka Ádám

 Megosztó személyiségek az RTLII-n. Ezzel a mondattal kezdi a sajtóközleményét az RTL Kábeltelevíziós médiagépezete. A Heti Hetes, miután átkerült az RTLII-re szerintem csak jobb lett. Szabadabb és könnyedebb a műsor. Remekül helyt áll vendégként az oszlopos tagok között Ábel Anita, Váncsa István és Kéri László is, akik hárman különös kedvenceim.

 A botrányok pedig érdeklik a nézőket és az RTLII-re ezért is érkezik, rögtön egy adásba két megosztó személyiség. Dopeman és Tyereskova lesznek a Heti Hetes vendégei vasárnap 22:00-től.

 Nagy, érdemi vitára számítok – nyilatkozta Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője és hozzátette -  izgalmas összeállításnak lehetnek  a nézők a szemtanúi vasárnap este, amikor Dopeman először lesz az RTLII-n látható Heti Hetes vendége. Komoly vitára lehet majd számítani – régen volt ilyen a műsorban! Tyereskova és Dopeman véleményem szerint mentalitásukban egyformák, világnézetükben azonban különböznek, de az biztos, hogy mindketten hevesen érvelnek az igazuk mellett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.04.23. 16:26:28

Remélem Czeglédi Zoli megmarad, ő jó arc..:)
süti beállítások módosítása