Apró baki a Szállítóban

2013. április 22. - Flankerr

 A Szállító-trilógia alapján készült sorozat (mely a hírek szerint valamikor idén megérkezik az RTL Klub-ra) egyik részében egy apró bakira figyelhet fel az éles szemű néző. A történet másodlagos, a körítés a lényeg: az epizódban szereplő „végzet asszonya” elegánsan megérkezik a francia Aranypart egy sziklás tengerparti magaslatára, egy hozzá illő, gyönyörű veterán Alfa Romeo kabrióban.

 A rendező és az operatőr csupán azt nem vette figyelembe, hogy az autó krómozott visszapillantó tükörháza a „másik” irányba is tökéletesen visszaveri a fényt. Így könnyen kiszúrhatjuk a kamera stábot benne, ahogy ez a következő képkockákon jól látszik.

transporter1.jpg

transporter2.jpg

transporter3.jpg

transporter4.jpg

 Ilyen bakik szinte mindenhol előfordulnak, (érdeklődők az IMDB „goofs” szekcióját keressék) legfeljebb nem szúrjuk ki. Az már nem az operatőr bűne, hogy a sorozat egyéb hibái mellett ez a malőr szinte eltörpül..

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása