Megvan Semir új társa a Cobra 11-ben

2013. április 17. - Jasinka Ádám

 A Cobra 11-ben szinte állandó az, hogy a török autópálya rendőr időről időre új társat kap és gondolhatnánk, hogy a sorozat első része óta szerepel is a német sorozatban. Pedig nem Erdogan Atalay volt az a színész akit elsőre felkértek a szerepre.

 A sorozat első szezonja kilenc részből állt és a két főszereplő Johannes Brandrup és Rainer Strecker voltak, ám utóbbi két rész után kilépett a sorozatból és az ő helyére érkezett Erdogan Atalay. A második, már huszonkét részes évadban pedig Semir Gerkhan új társat kapott, mivel Johannes Brandrup, aki Frank Stolte-t alakította kiszállt a sorozatból, helyére pedig Mark Keller érkezett, aki André Fux szerepét alakította. Mark Keller két évadon keresztül volt Semir társa.

 Helyére René Steinke érkezett, aki Tom Kranich-ot alakította a negyediktől a hatodik és a kilencediktől a tizenegyedik évadokban. Semir és Tom kétszer voltak társak, de eközben Semir még egy társat "elfogyasztott", aki Christian Oliver volt, akit a nézők Jan Richter szerepében ismerhettek meg. Tom másodszor is kiszáll a sorozatból a helyét pedig a Rex felügyelőből már ismert színész, Gedeon Burkhard veszi át, mint Chris Ritter. Erdogan Atalay viszont egy fiatalabb társat kapott Chris után, akit Tom Beck alakít, a szereplő neve pedig Ben Jäger. Tom Beck pedig úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból ezért Semir-nek új társat kell kapnia.

 Az új szereplőt Vinzenz Kiefer alakítja majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása