Amerika legbizarabb sorozatait hozza a Viasat

2013. április 17. - Jasinka Ádám

 Az idei magyar televíziós szezon tele van újdonságokkal. Első körben láthattuk, hogy a TV2 elhozza a magyar nézőknek a Chicago Fire, az Emily Owens MD és a Beauty and the Beast című sorozatot, majd az RTL Klub tűzte képernyőre A zöld íjász és a Szulejmán című sorozatokat és tervben van a The Following is. A Viasat csatornák pedig beálltak a sorba és országos premierként adnak az Amerikai Egyesült Államokban népszerű sorozatokat.

 A Viasat3-on kerül bemutatásra az Erica világa című sorozat első évada mellett a második és harmadik szezon is. Azonban a Viasat6 nézői több újdonságot láthatnak, mivel érkezik a Dexter hatodik, a Texas királyainak a hetedik és a The Ultimate Fighter második évada. A TV2 után a csatorna adja a Grimm című sorozatot is.

 Országos premierként a Viasat6-on pedig az American Horror Story és a Falling Skies is, utóbbi Égszakadás címmel kerül képernyőre. Az Égszakadás szinkronjának érdekessége, hogy a főszereplő Noah Wyne szinkronhangja Alföldi Róbert lesz, aki a színésznek kölcsönözte a hangját a Vészhelyzet című sorozatban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.04.17. 13:56:29

Szegény Dexter, ezek szerint bukás volt nézettségileg.. ezért kerülhetett át a Viasat6-ra 5 évad után, 8 hónap "késéssel"..

Jasinka Ádám 2013.04.17. 14:18:00

@Flankerr: Annyira nem ismerem TV szolgáltatókat, de ezek szerint nincs mindenhol Viasat6, ahol Viasat3 van?

Flankerr 2013.04.17. 14:58:56

@SirAdamLacoste: Az alap kábel csomagokban (de vsz. műholdasban is), ahol 15-25 adó van, ott tuti nincs benne a Viasat6. Anno prémium adónak is szánták, kézilabdát (talán focit is) is azért adtak rajta egy ideig, hogy minél többen fizessenek olyan csomagra elő, amiben Viasat6 is van.

Jasinka Ádám 2013.04.17. 15:13:00

@Flankerr: Aha, szóval a Dexter-nek ez "lefokozás". Amúgy a Viasat-ok egész jó műsorokat adnak, mondjuk beelőzte őket nézettségben a Cool TV és a Film+ is szóval kell adni a nézőknek valamit.
süti beállítások módosítása