Archer – 1x03

2013. április 13. - Jasinka Ádám

 Kedves Archer, most mit mondjak? Komolyan, nem láttam még olyan sorozatot, vagyis nem emlékszem, aminél nézés közben csak néha mosolyodom el, bezzeg mikor vége a résznek és „leülepedett” visszaidézve a poénokat röhögök. A humora biztos, hogy nem a népszerűbb fajta, már csak az erotikus és perverz utalások miatt sem, viszont vicces. A problémám, ha lehet annak nevezni az a megvalósítással van, ezzel a fajta animációval.

archer1.PNG

 Engem a grafika számítógépes játékok animációira emlékeztet és az „élettelen”, sötét, már majdnem Gotham City-sen komor város pedig riaszt, szóval emiatt nagyon nem az én stílusom ez a sorozat. Viszont, a főszereplő figura hatalmas arc és a hangját adó színész is tudja, hogyan kell játszani a hülyét. Úgyhogy a poénok jók és a Family Guy-osan ökör humor pedig az egyik kedvenc kikapcsolódásom.

archer3.PNG

 Az első rész volt a legjobb a megnézett három epizód közül, annak ellenére, hogy nagyon nem történt semmi, csak megmutatták az írók, hogy a főszereplő egy titkos ügynök és az ISIS-nél dolgozik, ami titkos, bár egy vendég is átjutna a védelmi vonalon. Nagyjából vonalazódott, hogy erre a kémes, titkos ügynökös dologra építik a történetet megspékelve néha hatalmas baromságokkal.

archer2.PNG

 A második és harmadik rész már nem volt annyira vicces, vagy lehet csak én szoktam meg az elsőre humoros poénokat? Mindegy, van valami a sorozattal, ami miatt tetszik, még ha nézés közben nem is rajongok érte. A másik, hogy írni sem tudok sokat róla, mivel elsőre az Archer egyszerű, mint a bot. Az biztos, hogy nem szokványos és unalmas.

 Archer, a főszereplő egyébként egy érdekes karakter. Anyuci pici fia, egy jóképű, nők kedvence, egy hülye és egyszerű ember is egyben. Az ISIS igazgató asszonya az édesanyja, aki a sorozat egyik legperverzebb szereplője, parancsolgat a fiának, de ezt első szóra nem teljesíti Archer. A főszereplőn kívül viszont nem tudok mást mondani, aki tetszett és ezért is vagyok „bajban”.

Értékelés: Azt elismerem, hogy nem rossz. Van humora, nem tucat sorozat és szórakoztató is. Viszont a rajzolása és a számítógépes játékok világát idéző grafika miatt nem tetszik. Az első részre 8/10-et adtam, a tetszési index azonban csökkent és a második részre 7/10-et, a harmadikra pedig 6/10-et adtam.

6/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.04.13. 14:07:40

Nézzed még pár részig, rá fogsz kattanni, vagy nem..:) Az animáció nem fog változni, de Archer még bunkóbb és beképzeltebb lesz, a mellékszereplők (Pam, Cyril, Krieger, Ray) pedig fel fognak nőni a többiekhez. Hatalmas kedvencem lett.
süti beállítások módosítása