Ők lesznek RTL Klub új reggeli műsorának arcai

2013. március 06. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub a költségcsökkentés miatt megszüntette mind a Reggelit, mind a déli Híradót. Ezzel a reggeli műsorok között a TV2-s Mokka lett a legnézettebb. Az RTL Klub úgy döntött, hogy rajzfilmblokk és a Híradó ismétlése utáni műsorsávba egy reggeli magazinműsort készít.

8-08_Minden.Reggel_logo.jpg

 A műsor címe Minden Reggel, a két műsorvezetője Teszári Nóra és Somogyi Zoltán lesznek. Teszári Nóra a köztelevízió munkatársa volt, de az elbocsájtások őt is értinették, ahogyan az RTLII híradósát, Rábai Balázst is. Somogyi Zoltán pedig dolgozott a Viasat3-nál, a TV2-nél (A kiválasztott, Aktív), a Magyar Televízióban és a Juventus rádiónál. Somogyi Zoltán az egyik TV2-s kábel adó, a Pro4 csatornahangja.

MR_2.PNG

 A Minden Reggel egyik része egy gasztronómiai magazin, az Ízes élet. A műsorban Mautner Zsófia elkészíti a legegyszerűbb, legolcsóbb, legegészségesebb ételeket, tippeket, ötleteket ad tizenöt percben 09.20-kor. A műsor másik eleme a Reflektor, aminek az új műsorvezetője a VivaTV-ről ismert Pintér Adrienn "Ada" lett, a műsor 09.40-kor a reggeli műsorban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Állítsuk meg a ......... 2013.03.06. 14:32:48

Egyiket sem ismerem.
Annak viszont örültem, hogy Ördög Nóra elment szülni, vagyis csak addig örülhettem, ameddig meg nem láttam a spar-os katalógusban.

Bicskén intézkedjenek már!

Állítsuk meg a ......... 2013.03.06. 14:59:22

Ja, de Adát ismerem.
A vörös göndörhajú is ismerős arc.
süti beállítások módosítása