Szombat Esti Láz - Az új évad ajánlója

2013. február 16. - Jasinka Ádám

 A Szombat Esti Láz az RTLII egyik legdrágább műsora lesz, és az új műsorrend egyik olyan műsora, amivel az RTL Klub nézőket szerezne az RTLII-re. Az új műsorstruktúrában olyan sorozatok lesznek, mint a Nyomtalanul, a Homeland - A belső ellenség, az új Dallas első és második évada, ami a Homeland-del együtt országos premierként mutatkozik be az RTLII-n. A csatorna A mentalista első évada mellett Bud Spencer új sorozatát, a Nincs kettő séf nélkül című krimivígjáték sorozatot is adja.

szombatestilaz.jpg

 A Szombat Esti Láz táncosairól, zsűrijéről és műsorvezetőiről itt olvashat, a táncosokról képet pedig a MűsorVízió Facebook oldalán talál. Az RTLII-re pedig elékészült az ajánló, amiben az új táncosok és az új logó is látható. A műsor március 9-én kezd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása