Homeland - A belső ellenség - szinkronhangok

2013. február 14. - Jasinka Ádám

 Az RTLII adja az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatot, a Homeland-et. A sorozat egy kiszabadított hadifogolyról és egy szövetségi ügynöknőről szól. A hadifogoly az ügynöknő szerint áruló és azért engedték szabadon a terroristák, hogy kémkedjen. Nyomozni kezd, hogy nyomára akadjon Abu Nazir-nak és lebuktassa Brody őrmestert, a kiszabadított hadifoglyot.

Homeland-1.jpg

 A Homeland-et az RTLII február tizenkilencedikén kezdi. A korhatár besorolása tizenöt éven aluliaknak nem ajánlott lesz. A sorozat szinkronhangjai:

  • Claire Danes (Carrie Mathison): Zakariás Éva
  • Damian Lewis (Nicholas Brody): Megyeri János
  • Morena Baccarin (Jessica Brody): Törtei Tünde
  • David Harewood (David Estes): Jakab Csaba
  • Diego Klattenhoff (Mike Faber): Szkárosi Márk
  • Jackson Pace (Chris Brody): Császár András
  • Morgan Saylor (Dana Brody): Pekár Adrienn
  • David Marciano (Virgil): Csuha Lajos
  • Mandy Patinkin (Saul Berenson): Barbinek Péter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.02.14. 14:23:53

"Az RTLII adja az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatot, a Homeland-et"
Ez azért elég meredek mondat..:)

Jasinka Ádám 2013.02.14. 17:00:42

Gondoltam írhatom, hogy sikeres, és népszerű, ha a New Girl-ben, a 2 Broke Girls-ben is példálóznak vele, plusz díjakat is kapja.

Mondjuk ezt, amit írtam, a Lost-tól a Downton Abbey-n át bármelyik sorozatra rá lehet mondani.

Flankerr 2013.02.14. 17:14:13

@SirAdamLacoste: A "leg" szócska "zavart" főleg...:) Nézettségileg semmiképp se leg, és noha (méltán!) népszerű és díjazott, a "leg" fázistól szerintem (még) messze van. Plusz a második évadnál már jóval több kritikusabb hangvételű írás is megjelent róla.
Ez olyan, mint hogy a CBS minden évben kezdi nyomni, hogy a legnézettebb csatorna, övék a legnézettebb újonc, vígjáték, dráma, stb. Igen, a teljes lakosság körében. Mert 18-49-ben már nem ők azok, bár pl. vígjátékban a TBBT olykor az.
Vagy amikor az M1 emelget két és fél millió nézőt (reach), és a legtöbben nem tudják, hogy ez egy senkit se érdeklő adat, meg négy adó összevont nézettségét emelgeti 1 adó ellenében.
Távol álljon tőlem az önreklám, de erre reagáltam itt: emtv.blog.hu/2013/01/14/a_nagy_svindli
Ne értsd félre, a te oldalad nem ilyen, épp ezért tűnt fel ez a megfogalmazás. Ami igazából szőrözés a részemről, ez készséggel elismerem..:)

Jasinka Ádám 2013.02.14. 17:26:47

@Flankerr: Önreklám... Olvastam, ahogy a blogotokat is szoktam :)

Abból a szempontból a leg tényleg nem előnyös, hogy összehasonlítva, mondjuk a hozzá stílusban hasonló 24-el, ami tényleg leg, vagyis szerintem, a Homeland még nem az.

A nézettség meg tényleg vicces, az m1 A Dal-ról most is másfél milliós nézettséget említ m1+Duna World alapon. Meg ugye 2,5M-ós számokat, hogy ennyi nézőt érdekelt.

Flankerr 2013.02.14. 17:46:45

@SirAdamLacoste: Akkor ezt meg is beszéltük..:)
süti beállítások módosítása