Szinkronszínész az RTL Klub sorozatában

2012. október 18. - Jasinka Ádám

 A gyanú árnyékában ősszel folytatódott a második évaddal és továbbra is erős nézettséget hozott és a minőség is javult. Jó történetek, jó amatőr színészek és az egyszerű technikai megoldások mellett remek sorozatot hoztak össze. Azonban nem csak amatőr színészeket látni, vagyis nem csak amatőr, lelkes civileket látni a sorozatban. Reklámszínészt és szinkronszínészt is felkértek szereplésre.

gyanuarnyekaban2.PNG

 A sorozat egyébként a hétórás sávban nagyon szépen hozott nézőket, és csak az Egy perc és nyersz miatt került korábbra. Érdekes, hogy a tavasszal jobban hozó vetélkedő nem érdekes annyira, hogy azon a szinten legyen nézettségileg, mint a dokureality.

gyanuarnyekaban.PNG

 A múltkori részek között azonban érdekes orgánumra lettem figyelmes. Maga a színész nem volt ismerős, viszont a beszédhangját már hallottam valahol. Az RTL Klub honlapján, ahol vissza lehet nézni az adásokat, valaki a hozzászólások között megírta, hogy az adott részben az egyik férfi főszereplőt játszó színész Bartucz Attila, szinkronszínész. A Melrose Place-ből, vagy az Office egyesült államokbeli verziójából lehet ismerős, mint szereplők szinkronhangja.

 A gyanú árnyékában meglepetés volt számomra. Egy-egy rész annyira magával ragad, hogy beleélem magam a szereplők helyzetébe. Az új időpontban kevesebben nézik a sorozatot, de így is többen kapcsolnak az RTL Klub-ra délután, mint mikor telenovellákat adtak. Az új időpontnak köszönhetően az RTL Klub Híradója nézettebb lett, mint a Tények.

Értékelés: A második évad tetszik. Az első is jó volt, sőt, újdonságnak számított és érdekes volt nézni. A mostani részek futószalag szerűen készülnek, de így is jók. A szereplőválogatás nem nyúl mellé, vannak egészen kiváló szereplők. Engem nem zavar például az, amikor egymással kiabálnak a szereplők, sokszor elmosolyodom, olyan dumákat szoktak mondani.

Pontszámot az évad végén adok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása