Újabb TV2-s igazolt az RTLII-höz

2012. szeptember 22. - Jasinka Ádám

 Az RTLII-vel kapcsolatban folymatosan derülnek ki a forróbbnál forróbb hírek. A saját gyártású műsorok közül, a Heti Hetes az, amivel kapcsolatban a legtöbb hír szerepelt a hírportálokon. Hernádi Judit úgy döntött, hogy nem lesz többi a Heti Hetes tagja és így a helye megüresedett. Viszont a műsor főszerkesztője, Ónodi György azt nyilatkozta, hogy a művésznő helyére nem keresnek állandó szereplőt, hanem váltásban fognak régi és friss arcok feltűnni a képernyőn.

 A legfrisebb hír pedig az, hogy a ValóVilág első évadban feltűnt szereplő lesz az egyik ilyen vendég a műsorban. Majka, aki a TV2-nél vezetett legutóbb műsort idén őssze már nem kapott feladatot a megújult csatornánál, egyik kábeladójánál sem, így kapott az alkalmon és újra képernyőn lesz egykori munkaadójánál.

 Az RTL Klub ma egy rövid ajánlót leadott az új csatornáról az X-faktor reklámszünetében, ami profi munka. Filmekből, sorozatokból és saját gyártásokból láthatunk részleteket. Az ajánlók között képernyőre kerül az X-faktor szünetében az RTLII nap ajánlója is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása