Új kvízműsor az RTL Klub-on

2012. augusztus 07. - Jasinka Ádám

 Azt hiszem idén nem aprózza el az RTL Klub. Beindítják az RTL2 nevű másik csatonrájukat vadonatúj részekkel a Legyen Ön is Milliomosból és Szombat Esti Lázból, vélhetően lesz új ValóVilág és egy Vacsoracsata se zárható ki egy esetleges Máté Krisztina műsor mellett.

 Az anyacsatorna azonban ismét alkot, nem csak, hogy elindítja az X-faktor harmadik részét és egy társkeresőt, a Házasodna a Gazdát, saját gyártású dokurealityjét A gyanú árnyékábant és az Egy perc és nyerszt, már egy új realityhez is keresnek szereplőket (ez gondolom az RTL2-re megy majd) és most új kvízműsorba keresnek jelentkezőket, ez is szerintem az RTL2-re mehet, de ki tudja. Sebestyén balázs pedig bábozik és várja a jelentkezőket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása