Kettő már félig zsebben - megvan a The Voice zsűrije

2012. augusztus 02. - Jasinka Ádám

 Hamarosan kiderül, kik lesznek a The Voice című liszensz tehetségkutatóban a magyar zsűritagok, jószerével Mesterek. A TV2 nagyon alapos válogatáson van túl és összesen öt, hat névre szűkítette a kört. Annyi biztosnak látszik, hogy az RTL Klub-on az X-faktorban zsűriző Malek Miklós testvére, Malek Andrea lesz Caramel mellett az egyik Mester. A felmerült nevek közül ők tűnnek, és szerintem biztosra vehetően, ők ketten benne lesznek a műsorban. Malek Andrea jó döntés. Caramel-t nem tudom, milyen lesz zsűritagnak.

 A másik felmerült nevek nem kisebbek, mint Hevesi Tamás, Somló Tamás, Kóbor János és Deák Bill Gyula.

 A Blikk azt írja, ezek még nem biztos információk, de én úgy gondolom azok. Már csak azért is, mert ha egyből bejelentik a zsűrit, az csak egy cikket jelent per sajtóorgánum. Viszont ha csak meglebegtetik a lehetséges neveket, mint most, az már egy cikk, pár nap múlva bejelentenek egy-két tagot, még egy cikk és ismét pár nap múlva a maradék tagokat, három cikk. Ezzel egész hétre lefedték a The Voice-ról szóló híreket. Bevált PR fogás. Mindenesetre, ha olyant olvasunk egy cikkben, hogy információnk szerint, vagy egy titkos, névtelen forrástól tudjuk, gyanakodjunk arra, sőt gondoljunk arra, hogy ez annyira kiszivárogtatás, amennyire és újságíró vagyok. A csatornák szánt szándékkal árulnak el titkokat a bulvárlapoknak, internetes portáloknak, hiszen ez egy ingyenes reklám számukra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása