Előre felfedi lehetséges versenyzőit a The Voice

2012. július 18. - Jasinka Ádám

 Ilyet még nem láttam. Komolyan. A TV2 azt hiszem felfog nőni a feladathoz, hogy igényes és nézett műsort gyártson, ami legyőzi az RTL Klub-ot. Ezt nem írom le többször, úgyhogy élvezzük ki.

 A The Voice (kattints rá) magyar oldalán nem csak jelentkezni lehet, vagyis regisztrálni, hanem online meghallgatáson részt venni. Ezeket aztán közzé is teszik a honlapon, amit megnézhetünk és értékelhetünk. Nem épp szokványos megoldás, hogy felkerülnek az internetre a jövendő versenyzők. Meglepetés szokott lenni, ki mennyire jó.

 Vannak ígéretes emberek, hangok. De akkor is érdekes ez, nehogy saját maga alatt vágja a fát a csatorna ezzel. Bár nem hiszem, hogy rajtam és a feltöltőkön, szerkesztőkön kívül valaki még idetévedne, szóval az átlagnéző erről nem fog tudomást szerezni, hacsak nem reklámozzák a televízióban.

 Mindenesetre érdemes végignézni a produkciókat, hátha valaki visszaköszön a válogatáson. Oppá. Válogatás. Ha még mindig zajlanak a válogató meghallgatások, nem hiszem, hogy kész műsort kapunk augusztus végén, szeptember elején. Az RTL Klub pedig ekkor más műsorra fogja tűzni, tudjuk, karácsonyig tartó műsorát, az X-faktort.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása