Dallas reklám a Balaton Sound-on

2012. július 13. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub várhatóan augusztus-szeptember környékén tűzi műsorára az USA-ban már a korábbi széria folytatásaként aposztrofált Dallas első évada, amely a jó nézettség miatt megkapta a második évados berendelést. Így nagyjából 20 részt láthatnak a rajongók.

 A széria kábelen, az amerikai TNT adón láthatja a közönség. A csatorna húzó műsorai az idén sorozatfinálézó The Closer, vagy a Rizzoli & Isles vagy akár a Falling Skies.

 Visszatérve a Balaton Sound-ra. Az RTL Klub, ahogy tavaly is komplet stábot küld ki minden nyári zenei fesztiválra (VOLT, Balaton Sound és a Sziget), ahonnan a Híradóba és a Fókuszba készítenek riportotokat fellépőkkel, helyzetjelentést.

 Egy ilyen helyzetjelentéskor a riporternő háta mögött tűnt fel az RTL Klub-on hamarosan látható Dallas két régi-új kultikus figurája.

rtlreklam.PNG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása