Házasodna a Gazda - kezdés: június 29.

2012. június 17. - Jasinka Ádám

 A már ígért, gazdabemutató első és az igazi őszi kezdés előtti egyetlen rész leadását június 29-re tette az RTL Klub, a szép számokat hozó CSI: Miami helyére. Nem mondható, hogy az RTL Klub a nyár beálltával leállította műsorait és támad az ismétlésekkel és középkategóriás filmekkel egész nap (lásd TV2). Adják ugyan a középkategóriás és már sokszor adott filmeket, viszont nem restek az új részeket leadni a Dr. Csont, A mentalista (országos évadpremier nyáron), Totál szívás című sorozatokból, valamint az RTL-en még nem adott CSI: Miami, Gyilkos elmék, Agymenők és egyéb sorozatokat is adnak. Dícséretes, de meg kell említeni, van miből válogatniuk, ugyanis az elmúlt 3-4-5 évben felhalmoztak egy rakat sorozatot, amit nem nagyon csepegtetnek több, mint azért, mert a bevásárolt sorozatai a 7-12. évad környékén járnak az USÁ-ban (lásd CSI:, Dr. Csont, Gyilkos elmék...). De az RTL2 várhatóan októberi indulásával oda kerülnek leadatlan sorozatok (Modern family (HBO-n azért már adták), White Collar...). Az RTL2 a rá kerülő műsorok (Szombat Esti Láz, Heti hetes...) miatt is érdekes lesz.

 Vissza a HaG-ra. Június 29-én 21:30-kor kezdődik egy egy óra hosszat tartó műsor, melyben bemutatják a formátumot és a leendő gazdákat, majd kiadják a spotot, hogy lehet jelentkezni a hölgyeknek is, leenedő feleségjelöltnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása