Ismétlésekkel és a Szépségkirálynővel támad a TV2

2012. május 28. - Jasinka Ádám

 Ahogy az RTL Klub a TV2 is lassan átáll a nyári műsorstruktúrára. A TV2 háza táján viszonylag kevesebb a változás, mivel ők kevés főműsoridős sorozatot adnak (NCIS, Dr. House) és a Megasztáron kívül csak filmekkel operálnak túlnyomórészt.

 Viszont az USÁ-ban befejezett Dr. House és Született feleségek végével a TV2-nek két nagy sorozata esik ki a főműsoridőből. A fennmaradt új részek ezekből ősszel kerülnek képernyőre, nyáron ismétléseket ad a csatorna, jobban mondva múlt két hete már ismétléseket minden sorozatból. A Megasztár múlt héten búcsúzott, és ahogy várható volt helyére film érkezik, azaz szabad utat kap az RTL Klub-os CSI: Miami (ami mellesleg nem sok nézővel maradt alul a Megasztár ellen).

 A Csillag Születik kiesésével június 9-től szabad lesz a szombat esti, viszont az RTL Klub filmet tesz oda, a TV2 viszont A szépségkirálynőt, igaz ez nem hónapokon át tartó műsor lesz talán 1-2 részes, de mindenképpen érdekes lesz figyelni mennyit tud összeszedni, hiszen 9-én a Maverick (RTL Klub), Ha eljön Joe Black (Viasat3) és a futball EB-s felvezetést kapó m1-es Híradó és maga a futball EB (Portugália - Németország) lesz az ellenfele. Utóbbinak szép eredmény lesz egy millió közeli is, mivel az EB-t, a VB-hez hasonlóan pub-okban, kocsmákban, nyílt, szabadtéri kivetítőkön fogják elég sokan nézni.

 Egy szó, mint száz, hön az uborkaszezon sorozatok és saját gyártású műsorok terén, de a TV2-nek inkább az az intelmem, hogy most minden figyelem a The Voice-ra irányuljon, mert az egy jó formátum (lásd BBC-s verzió, ami nagyon jó) és nem szeretném ha össze lenne csapva, vagy ha szabad így fogalmaznom, eltévékettősödne (mint az Összeeskövők, a Megasztár...) egyszóval ne legyen Giccs-faktor...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása