Búcsúzik A mentalista, A gyanú árnyékában és a LÖiM

2012. május 27. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub jövő héten áll át nyári műsorstruktúrára, ami annyit tesz, hogy rendre átalakul a főműsoridő. Május 30-án elbúcsúzik a Legyen Ön is Milliomos az anyacsatornától és októberben kerül ismét képernyőre az RTL2-n. Az új napi sorozat A gyanú árnyékában (GyÁ) Pünkösd miatt 14 részes első évadot él meg, s mivel a nézettség jó, főként hogy nyárhoz közeli időjárás mellett vetették be, megkapja szerintem az őszi második évadot. A mentalista a harmadik évadot tapossa itthon (USA: 4. évad nemrég ért véget) és június 5-én és 12-én a dupla évadzáróval nyári szünetre megy, és őssze vélhetően jön a szinkronizált negyedik évad. A CSI: Miami helyszínelők és a vele párt alkotó Gyilkos elmék maradnak nyárra, és a Dr. Csont is, úgy néz ki, bár ezt nem tudom.

 Sok üres hely keletkezik így a főműsoridőben, amit ki kell tölteni. A GyÁ kiesésével felszabadul a 7 órási sáv, amire lecsapott a Castle, mely a második évadával támad napi szinten. A Fókusz marad a helyén, sa Barátok Közt is. Viszont a Dr. Csont a Showder Klub évadzárója után új társat kap, a CSI: franchise legrégebbi ragjának 4. évadát, a CSI: LA-t.

 Mivel a Csillag Születik is véget ért, és múlt héten a Heti Hetes és most a LÖiM is évadzárózik helyükre nem saját gyártás, hanem film jön. Azonban késő estére, régi már-már az RTL Klub-nál porosodó sorozatokat vesz le a polcról az RTL Klub, hiszen a Breaking Bad (Totál szívás) és az Emberrablás kerül képernyőre. Ezeken picit ült a csatorna, de legalább képernyőre kerülnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása