Jön az Eurovízió

2012. május 21. - Jasinka Ádám

 A múlt heti nézettségi adatokat látva eléggé átrendezte a sorrendet az, hogy a TV2 a Bajnokok Ligája döntőjét adta szombat este a Csillag Születik ellen, pluszban jött egy új RTL Klub-os sorozat és megerősödött a TV2. Ezekről később lesz egy átfogó cikk, most viszont megelőlegezem az e heti nézettséget.

 Kedden kerül képernyőre 7-8 órától este az első eurovíziós döntő, melyben a magyar induló a Compact Disco is részt vesz. Kedd után csütörtökön és szombaton lesz még adás, utóbbi, hétvégi adás a döntő lesz, s ha bejut a Compact Disco, akkor a Csillag Születik már megint komoly ellenfelet fog kapni (előző BL döntő, amely 1M fölött hozott, a CsiSz pedig másfél millióra esett vissza).

 Ezek mellett e héten elindult az Úszó Európabajnokság, amelyet Debrecenben rendeznek meg, igaz sok nézőt ez nem vonzhat, de 500-700 ezret ha elér, már siker az m1-nél. Az m1 úgy látszik a siker zálogát a sportközvetítésben látta, hiszen a Formula 1 is szépen szerepel, és naná, hogy a héten lesz az is, a Monaco-i futammal (egyik kedvencem).

 Ezek mellett a TV2 vasárnap fogja adni az Indiana Jones széria harmadik részét, amely a Csúcsformában harmadik része ellen fog menni (RTL Klub). Ha ez nem lenne elég, pénteken Flo Rida vendégszereplésével véget ér a Megasztár 6. szériája pénteken.

 A TV2 most nagyot húzhatott volna, mivel közönségarányban a Jóban Rosszban megközelítette a Barátok Köztöt, viszont mind az NCIS-ből, mind a House-ból ismétléseket ad a csatorna. Ki érti ez? Remélem az RTL Klub A mentalista maradék 3-4 részét leadja még a nyári szünet előtt, nem örülnék ha Lux Ádám nélkül, felirattal kellene megnéznem a harmadik évad befejező részeit, ugyanis türelmetlen leszek.

 A Legyen Ön is Milliomos egyszer egy különleges adással fog készülni, amely a nyári szünet előtti (gondolom) utolsó adás lesz, sztárvendégekkel. A LÖiM egyébként múlt héten magára talált, majdnem 1M-ós nézőszámmal, amit meg is értek, mivel az egyik legjobb adások egyike volt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása