Csatornát vált az RTL Klub legrégebbi műsora

2012. május 20. - Jasinka Ádám

 A Heti Hetes megszűnéséről már fél éve lehet hallani, sőt a téli szünet előtt úgy is tűnt, hogy vége lesz a műsornak. Ám a meghosszabbított téli szünet után visszatértek és egészen az 500. adásig (2012. 05. 20) ki is húzták. De az RTL Klub úgy döntött változtat vasárnap esti műsorstruktúrján és leveszi képernyőről a Heti Hetest. Az 500. adással búcsúzik a 13 éves műsor a tavaszi szezontól.

 A várhatóan 2012. október 1-jén induló RTL2-n azonban a jelek szerint nincs elég jó tervezett műsor, persze irónikusan értve, hiszen a Szombat Esti Láz és a Legyen Ön is Milliomos az RTL2-n fog új részekkel jelentkezni Delhusa Gjon párkereső show-ja, és sok más sorozat (pl.: az ABC gyártotta Modern Family) mellett. Ezekhez csatlakozik a Heti Hetes is.

 Úgyhogy ősszel változás lesz, mégpedig nagy. Egyelőre kérdéses, hogy melyik kábelszolgáltatónál lesz fizetős az új társcsatorna, de az biztos, hogy nem egy újabb Cool, Film+, FEM3 vagy PRO4 jön létre, hiszen ezek tematikus csatornák (jó a Cool inkább sorozatos csatorna). Az RTL2 azonban hasonló lesz a két nagy kereskedelmi csatornához. Lehet, hogy lesz rajta Híradó, esetleg más közléleti műsor, műsorok. De az biztos, hogy új műsorvezető arcokkal fog indulni (kivéve Friderikuszt, a Heti Hetest).

 Mindenesetre ahogy az [origo] cikkéből is kiderült, lesz 501. adása a Heti Hetesnek. 500 epizódot megéltek az RTL Klub képernyőjén, kérdéses mennyit fognak majd az RTL2-n. Ha benne lesz a csomagban, amire előfizettünk az RTL2, én ismét biztos nézője leszek a Heti Hetes mellett, a Legyen Ön is Milliomosnak és még sorolhatnám.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása