Évadfinálék

2012. május 08. - Jasinka Ádám

 Az amerikai televíziós idény elérkezett a nagy hónapra, melyben több tíz sorozat búcsúzik rövid időre, esetleg örökre. Sokak sorsa még kérdéses (CSI: Miami), páran pedig megkapták az utolsó évados berendelést (Fringe). Ezek ellenére most elérkezett az, amikor naponta két-három sorozat is szünetre megy. Ezek közül én csak pár darabról fogok írni, mind évadzáró, mind egész sorozatos kritikát, észrevételt, értékelést.

 Videókkal, képekkel, idézetekkel, komplett kedvcsinálóval szeretnék érkezni a hétvégén. Lássuk most azt, hogy mely sorozatokról, műsorokról lesz érteketés a blogon.

  • 2 Broke Girls S01x01-24 (CBS) - finálé: 2012. 05. 07.
  • Last Man Standing S01x01-24 (ABC) - finálé: 2012. 05. 08.
  • Modern Family S03 (ABC) - finálé: 2012. 05. 23.
  • GCB S01x01-10 (ABC) - finálé: 2012. 05. 06.
 Na, most úgy érzem, hogy csak szitkomokkal fogok foglalkozni. Ez azért is van, mert a drámákkal le vagyok maradva (CSI: Miami, NCIS, Bones, Covert Affairs...). Bár a GCB-t most fogom elkezdeni, 10 rész és vállalható.
 
 Amit így előre látok az az, hogy hétvégén jön a 2 Broke Girls, amiről nekem az a rémálmom, hogy Csóró csajok néven fog itthon futni, lesz az első, amivel érkezem hétvégén.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása